Ett päron till farsa firar jul

Igår kväll kände jag för en lättsam film, och gärna en film med jultema. Jag kollade lite på Netflix och hittade klassikern "Ett päron till farsa firar jul", en film jag inte sett på väldigt länge om jag ens sett hela förut. 
 
Jag minns det ialf som att jag som barn ibland hyrde "Ett päron till farsa-filmerna", och jag antar att även den här när de firar jul hyrdes någon gång, men jag kan inte påstå att jag kom ihåg något särskilt nu när jag såg den igen.
 
Jag har även en känsla av att jag inte gillade "Ett päron till farsa-filmerna" när det begav sig heller. Att jag som barn hade förväntningar på att filmerna skulle vara väldigt roliga, men att jag blev lite besviken.
 
Lite samma känsla stannar kvar nu efter att ha sett "Ett päron till farsa firar jul". Jag antar att filmen är gjord för att passa hela familjen, men det är ändå främst rätt tråkiga slapstick skämt. Slutet är även alldeles för mycket och innehåller en för mig nästan konstig moral. Jag ska väl inte säga att jag led när jag såg filmen, men att påstå att den är bra skulle vara en rätt grov överdrift.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0