On Air

Igår var det dags för det med skräckblandad förtjusning efterlängtande "On Air". Det är en del av Patrik Haginge och hans Prison Island. Prison Island antar jag är någon form av "Escape room" och som nu finns i Kompassen i Örebro. "On Air" har dock inget direkt med det att göra utan är en frågesport där olika lag tävlar mot varandra med en spelledare, och igår var det Patrik Haginge själv som var spelledare :-).
 
Det var Peter på jobbet som såg till att vi deltog, och vi blev fyra stycken till sist, vilket även är max i varje lag. Frågorna var sedan rätt blandande mellan kluriga frågor och rena kunskapsfrågor, vilket var en bra mix. Däremot tyckte jag att allt var lite kort. Det kostade nämligen rätt mycket att deltaga.
 
Jag tror inte att Patrik Haginge är den tänka spelledaren och han kändes något krystad i sin roll, dock är ju själva grejen att få spelledas av en legendar härligt :-).
 
Vi fattade inte rikigt hur vi skulle göra till en början, och missade typ att svara på någon enstaka fråga, men när vi väl förstod allting var vi rätt bra. När det skulle avgöras slarvade jag till det på en fråga om huvudorten i Bourgogne, vilket jag borde ha fixat genom uteslutningsmetoden, men jag tänkte fel. Sedan var vi inne på rätt spår på en fråga till, men valde fel. Vi slutade till sist trea av nio lag, men vi (vilket alltid är lätt att säga) borde ialf ha klarat av att komma på en andra plats :-).
Nästan bästa laget :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0