Fjällbacka

Jag och Valle är på resa. Igår åkte vi i vår hyrda Golf ned genom regnet mot västkusten. Inte för att det regnade hela tiden, men innan Trollhättan regnade det så mycket att vi nästan behövde stanna.
 
Vi har nu bott en natt på Rasta Håby utanför Munkedal. Ett enkelt motell utan någon som helst charm, men som passar bra för att sova billigt en natt.
 
När vi kom fram till västkusten igår eftermiddag bestämde vi oss för att åka och äta i Fjällbacka.
 
Vi började dock med att gå igenom Kungsklyftan och klättra upp på berget där. Jag var här 2013 med Nisse och Bias, men jag är tämligen säker på att vi aldrig gick in i själva klyftan, vi tog bara några bilder vid ingången. Varför vet jag inte, lite märkligt. Hursomhelst, Kungsklyftan var mycket mer intressant än jag trodde. Det var spännande att gå där på stenarna med vattnet rinnande nedför klippkanterna.
Fräckare än förväntat.
 
Uppe på berget sedan bjöds det på fantastisk utsikt över Fjällbacka med omgivningar. Det fanns inte heller några staket, så ett felsteg kunde ha slutat illa. Det är även något jag "gillar", att inte allt är så himla säkert överallt, utan att det är upp till var och en att vara rädd om sig själv.
Mysig utsikt!
 
Vi slutade sedan med en middag på "Skafferiet" med räkmacka och räksallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0