För mitt minne...

Jag kikade lite på Julianas lager idag, hon börjar få till det, och inte länge kvar tills hon tar över LekOutlet helt.
 
Det blev även en fika med föräldrarna. Lite läskigt i dessa tider, men jag tror att vi höll bra avstånd.
 
Jag och Valle såg klart andra säsongen av "After Life" igår. Inte riktigt lika bra som första säsongen, och det kanske var lite onödigt att mjölka ur mer ur serien, men ändå klart sevärd, och bättre än mycket annat.
 
Det blev lite ståhej på mitt Twitter i veckan gällande dokumentären "George Soros - hjärnan bakom allt". Det som det härjades över var att SVT gett de så kallade konspirationsteorierna att Soros ligger bakom flyktingströmmar osv näring genom sin presentation av dokumentären. Det må hända, men jag hade hoppats på att dokumentären skulle berätta lite om vem Soros är och vilka politiska strömningar han stöttat genom åren och varför. Så blev det inte riktigt, i dokumentären var det främst nötter som intervjuades och typ ingen neutral som uttalade sig om Soros och det han håller på med. Lite av en besvikelse.
 
"Hitlers uppgång och fall" var desto mer intressant. Ger för en inte allt för påläst person som mig en objektiv beskrivning hur ett kuvat folk kunde rösta fram nazister till makten.
 
Det får räcka för nu... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0