Tankar om allt

Jag och Valle såg "Jane Fonda - Ikon och aktivist" i fredags. Jag trodde främst att Jane Fonda var en gympa-tjej, men hon var tydligen mycket mer. Alltså hade jag mina fördomar som så många gånger förut. Jag blev imponerad över att Jane Fonda hade så starka åsikter, ialf förr. Jag önskar att jag också kunde ha det, känna mig säker på något som är komplicerat. Jag är kanske bara dum...
 
Jag lyssnade på ett Värvet-avsnitt med Gina Dirawi. Jag har bara så svårt att ta någon på allvar som är religiös och som anser spådomar och annat vara rimligt. Sedan kan folk sluta hota varandra, vad blir bättre av det? ...men samtidigt måste folk som vill respekteras även respektera andra och inte bara se sig själva som offer. ...och varför ska jag bry mig? Alla har väl rätt till sina känslor?
 
Vad är värst gynna sexarbetare eller smuggla människor? Antar att den förra debatten kommer fortgå och den senare sluta innan den ens har börjat. Det är kanske rimligt?
 
Tegnell och Löfven, varför gillar jag dem, trots att de inte verkar ha rätt i så mycket? Tycker jag att det känns tryggt med gubbar?
 
Jag läste klart boken "Islamismen i Sverige" idag. Informativ, och med agendan att Muslimska Brödraskapet är elaka. Men varför släppa en bok med en massa grammatiska fel? Det kändes inte som att någon läst igenom boken innan den släpptes. Det gav ett oseriöst intryck.
 
Jag såg även klart första säsongen av "Homeland" igår. Bra! ...men varför måste det vara så många sidohistorier, behövs de verkligen?
 
Nee inte på det bästa humöret idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0