Änglar och Demoner

Eftersom vi inte gjort så mycket idag förutom att gått ut för att äta lite glass passade jag på att även se filmen "Änglar och Demoner". Det är samma där som med "Da Vinci-koden" att jag både lyssnat på boken och sett filmen en gång förut. Det var exempelvis "Änglar och Demoner" som gjorde att jag fick upp ögonen för Bernini och därför hade en dag i Rom då jag gick runt och kikade på Bernini-konst för något drygt år sedan.
 
Generellt mindes jag bara ramen från filmen nu när jag såg den igen, men den var mycket intressantare eftersom jag kände igen alla platser de var på i Rom, exempelvis Piazza Navona, Castel Sant' Angelo och Santa Maria della Vittoria. Det var ju platser jag knappt kunde relatera till när jag såg filmen senast. ...och sådant gillar jag, när jag känner igen mig i filmer :-). Det känns lite mer på riktigt.
 
Filmen i sig är väl ungefär som "Da Vinci-koden", en helt orimlig plot, men som ändå ger bra underhållning. Den är inte heller lika utmanande för hjärnan som "Da Vinci-koden", utan här är det lite mer rörelse och action. Om en bortser från alla konstigheter i ploten är det dock en rätt bra film. Det blir inte tråkigt, och fotot är kul för den som kan Rom lite grand.
 
Ja, ja, imorgon hem till Sverige igen :-(.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0