Upptagna dagar

Det har varit mycket umgåsande de sista dagarna med anledning av Valles jobb och resa till Italien igår. Det har gjort att det inte blivit så mycket tid över till annat, vilket är rimligt :-).
 
Igår var vi några jobbarkompisar och hälsade på Jonatan utanför Karlstad. Fin gård har han nära Vänern. Förvisso lite ensligt, men vackert.
Så här fint var det ett 2-300 meter från gården :-).
 
Kul med quiz också! ...och när såg eller läste jag Bröderna Lejonhjärta? Jag kan ju storyn någorlunda, men jag vet inte när jag lärde mig den. Hemma i Hässleberg var det främst Pippi, Madicken, Tjorven och Bullerbyn som gällde, resterande Lindgren-karaktärer har jag inte samma relation till. ...och något helt annat, vem är Billy Eilish? Billie var det tydligen nu såg jag, men jag kan verkligen inte ny musik överhuvudtaget. Nu är det verkligen så att jag är den där vuxna personen som inte har en aning om ny musik. Jag har ju egentligen förstått det ett tag, men det blir värre och värre för varje år. Jag söker inte efter ny musik själv längre, och jag har ingen naturlig ingång att höra den heller genom typ radio.
 
Vi lyssnade även på Toy-Box på vägen hem. Handlar det om mig, eller var det inte mer oskyldigt, ironiskt, kul, glatt, jämställt och mindre moraliserande på slutet av 90-talet? Fanns det inte till och med lite framtidstro då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0