The Serpent och lite annat...

Den lägenhet som vi trodde på blev det inget med. Nu har vi ingenting på gång, och det är bara en vecka kvar av jobb här i Örebro.
 
Rätt lugn helg, förvisso några öl i fredags på Stallyktan, vilket var riktigt trevligt. Det blev även middag på Tetsu igår, bra ställe måste jag säga.
 
Idag har vi främst sett klart serien "The Serpent" om mördaren Charles Sobhraj. Jag hade inte hört talas om honom innan, så därav var serien rätt intressant. Däremot var serien i sig rätt dålig. Märklig regi där alla inblandade betedde sig konstlat hela tiden, och sedan blev det väldigt melodramatiskt. Det betyder dock inte att det inte var intressant, för själva historien som berättas är spännande, och rätt galen.
 
Jag såg även dokumentäran där Soran fick tid i rutan igen efter metoo. Jag har inget emot att det dokumenteras, men det gav inte så mycket. Han har haft och har det tufft, och det är för jävligt, om han är oskyldig, men själva dokumentären gav inte så mycket nytt under solen. Det var inga direkta frågor gällande varför han tror att det blviit som det blivit. Jag vet inte vad jag tycker, men jag trodde det hela skulle ge lite mer.
 
En sak är dock lite märklig, när det gäller sexuallbrott är stigmatiseringen väldigt mycket större än vid andra brott, egentligen oavsett vad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0