Handen som gungar vaggan

Igår blev det åter ett besök till Örebro och den gamla lägenheten. Vi sålde bland annat sängen och kollade hur städningen utförts. Tyvärr var städningen rätt dålig, så det lär de få göra om. Vi kikade även på ett par saker som hyresvärden hade påpekat efter att olovligen varit inne i lägenheten. Vi får se hur det här slutar... Förhoppningsvis var det ialf sista gången vi var inne i lägenheten nu.
 
Vi passade även på att hälsa på lilla Lo i Lillån. Hon är en riktig liten going :-).
 
Titeln hänvisar till den "klassiska" filmen. "Handen som gungar vaggan" tror jag är en av de här filmerna jag hörde talas om som barn, men som jag aldrig såg när det begav sig. Alltså den här känslan av starkt igenkännande av titeln, men utan en susning om vad det egentligen är. Nu finns filmen på Viaplay, så vi såg den i fredags kväll. Lite beroende på att en kille på jobbet pratade om den för inte så länge sedan. Filmen ger en ambivalent känsla av, satan så dåligt, och riktigt spännande. Lite dissonans i huvudet :-). Det är mycket som är ologiskt och klichéartat, men jag var ändå på helspänn under hela filmen, så den var absolut sevärd.
 
I övrigt har Liverpool fått en bra start på säsongen, och även om motståndet varit svagt, så har det ändå sett bra ut. Det gör stor skillnad med riktiga mittbackar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0