Humm...

Fungerar söksystmet som det ska i den här bloggen? Jag tycker inte allt kommer upp som jag har skrivit om när jag söker på det. Typ hela meningen med bloggen är att jag själv lätt ska kunna gå tillbaka och se vad jag tyckte och tänkte om saker. Det blir ju svårare om inte sökfunktionen fungerar så bra...
 
Skrev jag något om serien "Den gula regnrocken"? Kanske inte. En serie om en koreansk seriemördare. En riktig galning, konstigt annars kankse, men det finns på något sätt grader i seriemördarhelvetet också. Insatsen av polisen föreföll inte ha varit perfekt i det här ärendet. Hyggligt intressant serie ialf.
 
Ny BRÅ-rapport om ungdomsrån. Invandrare rånar svenskar verkar vara slutsatsen. Jag tror den här variabeln är viktigare för Sveriges utveckling de senaste åren med SD:s framfart osv än vad många tror. Alltså varför många män börjat rösta på SD. Att det många gånger är män som på olika sätt blivit utsatta för saker av invandrare. Jag tror inte det krävs så mycket för att sedan dra alla över en kam, och jag är ganska övertygad om att det främst är sådant som drabbar svenska män, och inte kvinnor. Jag tänker att det är samma fenomen som invandrare eller rasifierade känner gällande rasism. Det krävs inte många händelser innan de ser hela samhället som rasistiskt. Alltså att relativt små händelser i en persons bakgrund kan få rätt stora konsekvenser i världsbilden.
 
Jag såg även "Hur byggdes Gizapyramiden" i veckan. Det hade varit spännande att få ha sett Cheopspyramiden med vit sten som fasad. Måste ha varit en galen syn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0