Ledigt

Idag har jag haft en ledig dag, den första sedan i juli. Det var på tiden. Det blev en sväng till MOS och paketinslagning därefter. Rätt lugnt där på förmiddagen, var rädd att det skulle vara helt galet, men det är det nog nu :-).
 
Jag såg klart "Mission Impossible 2" imorse innan jag drog mig ut. Det var en blandad upplevelse. Rätt bra story, intressant till en början och bra action-sekvenser, men samtidigt blev det för mycket action och som vanligt rätt fånigt. Jag tänker mig att "Mission Impossible" inte är tänkt att vara så seriöst, men lite mer realism hade inte skadat. Den första filmen var på det stora hela bättre. Hade jag sett "Mission Impossible 2" förut då? Delar av den ialf, men jag är tveksam till att jag sett hela förut. Klätterscenen i början hade jag ialf sett förut.
 
Vi såg även "Swedish Metal Aid" tidigare i veckan, om alla hårdrockare som gjorde en låt för att samla in pengar till svältande människor i Etiopien. Det var fint av dem, även om låten är rätt dålig :-). Kul dokumentär måste jag säga, men det som slår mig mest är den här "jag vill vara farlig" (JVVF) kulturen som fanns förr i Sverige. Alltså att vissa grupper sågs som "farliga" vilket de inte var. Nu är det ju annorlunda. Det är svårt att inte längta tillbaka till den tiden.
 
Jag har även sett serien "Veronica och den kinesiske miljonären". Den handlar om ett par mord i Göteborg, och det är en minst sagt intressant historia. Väl värt att se serien. Det som dock kanske är mest spännande är att tingsrätten i Göteborg först dömde till livstids fängelse för att sedan ta om rättegången efter jäv och fria. Det är både förståeligt och irriterande. Jag vill ialf ha en känsla av ett förutsägbart rättssystem.
 
Ledig imorgon också by the way :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0