Summera helgen

Efter lite fart i fredags var det en lugn helg. Jag är ju typ ordinerad att inte göra så mycket, så jag försöker väl hålla mig till det. Tror dock inte det hade varit så stor skillnad om jag varit helt kry heller :-).
 
Såg "Taken 2" idag. Underhållande dåligt är väl recensionen. Funderar på om jag skrev det om första filmen, alltså en sämre variant av Bond och Bourne, men som likt de andra sannolikt inte kommer ge allt för stora avtryck i minnet.
 
Jag har även sett "När Gamestop skakade börsen" och serien om matchfixning i "Kvarnbyfallet". Jag såg även klart "Catching Killers" på Netflix där ytterligare en för mig tidigare okänd seriemördare i USA dök upp. Det är lite läskigt.
 
Till sist måste jag åter säga något om eget ansvar och viljan att visa att en själv är bra men andra gör fel. På Twitter har det blossat upp en debatt om att Anna Hedenmo har frågat Magda Gad om barn och sexuell läggning. Om det nu är sant, och då problematiskt för Gad, är det väl bättre att bara säga att hon inte vill svara på sådana frågor. Jag har svårt att köpa att vissa frågor är fel, och att de då även är ännu mer fel om de ställs till en kvinna än en man. Gällande ansvar tänker jag på dessa människor som drunknat i Engelska kanalen och hamnat vid gränsen till Polen. Vem har huvudansvaret när de dör? Det skulle jag vilka att några intelligenta provpratade om.
 
Glömde en sak... Vi såg "The Polar Express" igår kväll. En animerad julfilm. Den skulle ha setts med 3D-glasögon antar jag. Animationerna var rätt läskiga, även att så sannolikt inte var tanken. Barnen framstod som läskiga dockor. Jag trodde att jag skulle tycka mycket mer om den här filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0