Summering

Jag tror att jag var ute och cyklade gällande sydstatsflaggan och Karkiainen, den grejen verkar inte ha varit från 90-talet. Då blir jag ju lite mer frågande, men jag vidhåller att hon än så länge inte bör avgå.
 
Riktigt bra middag på "Magnolia" igår. Välsmakande trerätters för 350 kr upplevde jag som fantastiskt.
 
En viss förvåning när jag upptäckte att jag hade träffat "stjärnan" i dokumentären "Olof Inc". Jag gillar personer som blir framgångsrika, men jag har svårt för personer som är inne på eller gränsar till pyskopat-spektrumet. Jag blir ambivalent :-).
 
Jag har även sett dokumentären om Pearl Harbor, tänkte att jag borde bjuda på ett gammalt foto från när jag var där :-).
År 2007, det var ett tag sedan. Lite rundare då :-).
 
Vidare såg jag nyss "Frivillig vid fronten" om frivilliga som stred för Peshmerga mot IS. Dessa dokumentärer ger ofta lite mindre än vad jag hoppas, men en hel del otäckt foto i dokumentären. Inget för känsliga personer att se.
 
Sist men inte minst såg jag även "Hur gör man för att rädda ett folk" om Herman Lundborg. Missade jag det, eller antogs det bara, att en del av hans arbete var att visa att samerna var en sämre ras? Jag tyckte endast de visade att Herman ansåg att rasblandning var dåligt. Lundborg och det där rasbiologiska institutet stöter jag på då och då, men jag blir inte helt klok på vad som var vad.
 
Jag tog nyss en rask promenad, och gymmade igår, jag tror nog att jag kan smyga igång med träning igen på allvar :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0