2020 - Ett år av stiltje

När jag tänkte på rubriken så blev det inte så främst på grund av pandemin, utan mer att året inte medfört några större livsförändringar för mig personligen. Jag har bott kvar på samma ställe, jag har haft kvar samma jobb, och jag har även fortsatt att vara på jobbet. År 2020 har alltså inte inneburit samma förändringar för mig som för många andra. Jag har även varit i Italien fyra gånger under året, så mitt resande har inte heller direkt påverkats även om det kanske borde ha gjort det, och att min plan gällande att vara i Italien just nu ställdes in. Jag har även gjort en del resor inom Sverige, som jag sannolikt inte hade gjort om 2020 hade varit ett vanligt år.
 
Det som främst har påverkat mig är att det blivit några färre konserter än vad som var planen. Sannolikt hade jag även gått på fler konserter som inte var planerade också, men annars har inte året inneburit så stor skillnad för mig. Jag tror inte ens jag träffat min familj mindre under året, även om en hel del tid har fått spenderats utomhus med dem.
 
Så någonstans har det varit ett rätt vanligt år för mig trots omständigheterna. Det har till och med hänt en hel del roliga och spännande saker under året. LekOutlet.se har varit spännande att följa och försöka förbättra. Det har även varit både spännande och tråkigt att följa hur det går för Valle med hennes jobb i Brescia. Spännande utifrån att se hur jobbet skulle bli och tråkigt utifrån att inte kunna träffas så ofta som vi vill, men jag tycker ändå det har gått bra.
 
Pandemin har trots de höga smittalen i Sverige inte drabbat mig personligen. Några i min närhet har varit milt sjuka, men ingen har varit svårt sjuk eller dött, och det håller jag tummarna för även förblir på det sättet.
 
Det har varit härligt att följa Levi och hans utveckling under året.
 
Börsen har trots pandemin gått bra och är nog mitt bästa år hittills, vilket förvisso inte säger så mycket :-).
 
Det var kul att äntligen få uppleva en ligaseger för Liverpool även om det blev lite snöpligt med anledning av att det var avgjort så tidigt och pandemin.
 
Ja det är väl mitt 2020, ett år som varit bra trots pandemin, men som inte bjudit på några större omvälvningar. Jag har förvisso bildat mig mer genom mängder av poddar och böcker, och det tänker jag fortsätta med.
 
Hur tänkar jag kring nästa år då, 2021? Jag tror att det blir ett mer spännande år. Jag hoppas att pandemin börjar lägga sig framåt mars/april och att jag och Valle kan flytta ihop igen, kanske i någon annan stad. Jag vet inte om jag egentligen är i åldern för att göra större livsförändringar, men varför inte? Det som jag lever i nu, det kan jag ju.
 
Jag har väl inga nyårslöften, men varför inte försöka plinka lite mer på gitarren? Kanske köpa ett elpiano? Det måste väl gå att lära sig något hyggligt även i den här åldern :-). ...och varför inte ta tag i italienskan igen!?
 
Jag avslutade 2020 med att må riktigt bra, och jag tänker att det även ska följa med in i 2021 :-).
 
Som vanligt önskar jag även att alla mina nära och kära ska få vara friska och må bra under 2021.
 
Jag hoppas att Biden kan få världen att känna lite hopp och att någon form av framtidstro åter kommer tillbaka till världen under 2021.
 
Cheers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0