It's coming Rome

Inte för att jag nödvändigtvis är en supporter av det italienska landslaget, men att Italien vann EM och inte England har jag svårt att inte glädjas över. Nu må det vara i mångas ögon rasistiskt, men jag har mer än en gång irriterat mig över hur engelsmän beter sig. Fylla, slagsmål och glåpord till höger och vänster. Jag unnar dem verkligen inte ett EM-guld. Det är generaliserande jag vet, men de ställer ju till med ett mindre kaos överallt känns det som :-).
 
Här i Rom har det tutats och skjutits fyrverkerier efter vinsten, och segern verkar främst ha firats på ett sådant sätt som sig bör. Det är svårt att inte älska Italien, trots att en och annan fotbollsspelare lägger sig lite väl lätt :-).
 
Några andra grejer!
 
I förrgår kväll tog vi ett par drinkar på ett fantastiskt ställe vid Colloseum. Inte det billigaste stället i Rom, men fantastisk utsikt och goda drinkar. Nu minns jag dock inte vad stället heter, annars hade jag ju kunnat rekommendera det...
Snart drinkar vid solnedgången.
 
Förutom fotbollen igår badade jag och spelade tennis med Valles brors familj. Valles bror har spelat tennis under hela sitt liv, och är riktigt bra. Jag hade därmed inte en chans, men det var kul att spela lite :-).
 
Tennisanläggningen har alltså även en pool osv. När vi var där spelades finalen i Wimbledon mellan Djokovic och Berettini. Det satt därmed ett gäng tennisintresserade och kikade på matchen, så vi tittade lite också. Jag antar att Valles bror sa till någon på skoj att jag var en supporter av Berettini, men jag visste inte vem han var förrän jag kom till Italien. Det gjorde dock att någon TV-kanal ville göra en kort intervju med mig gällande supportarar till Berettini utomlands. Jag tackade dock nej, kände att det inte var riktigt schysst att hävda att jag hade något större intresse av Berretini, även om jag så klart ville att han skulle vinna matchen, vilket han dessvärre inte gjorde :-). Ingen orättfärdigad stund i rampljuset för mig alltså :-).
 
Ikväll ska vi iväg och fira Albertos 80-årsdag i Santa Severa, blir skoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0