Njuter i lugnet

Idag har jag inte gjort mycket. Läst en del i "Mindhunter" som jag lånat av en kille på jobbet. Det är väl förlagan till serien med samma namn. Mycket känns igen, men som vanligt är det mer i en bok än i en film eller serie.
 
Jag blir även bortskämd med god mat hela tiden :-). Det är inte heller någon som tjatar på att gå ut eftersom det är så varmt. Det måste vara det närmsta ett vilohem jag kan komma :-).
 
Jag hann även med att se dokumentären "Styr den opp!" om svensk reggae. Antar att den återlanserades på SVT Play med anledning av Peps Perssons bortgång. Det är ju kul med reggae, men när det främst blir identitetspolitik av det tröttnar jag. Det blir lite korkat.
 
Något annat korkat, men kanske mest tröttsamt, är dagens twitterstorm mot Kristerssons belastningsuttalande. Jag kommer aldrig riktigt förstå den kränkthetsreflex som finns hos så många. Det är som att de har internaliserat ett sätt att förstå sin omgivning att de inte kan ta in något annat. Det är så märkligt. Sedan kan en ju ha åsikter mot det som förmedlas, men det är ju sällan själva innehållet som kritiseras per se, det är snarare ett avståndstagande som måste visas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0