Fyrverkerier

Jag tror det var i måndags jag satt här med öppet fönster och hörde en massa fyrverkerier. Jag tyckte det var märkligt, men så hörde jag dagen efter att det var några som firade mordet som tidigare skett i Husby mitt på ljusa dagen. 
 
På jobbet idag berättade även några jobbarkompisar om att de gått förbi och sett när den mördade mannen vid gallerian på Kungsholmen transporterades iväg. Det är som jag sagt förut, Sverige har blivit ett minst sagt intressant land.
 
Nu till något helt annat, och som därmed inte alls passar ihop med det jag tidigare skrev. Vi såg "Friends: The Reunion" i veckan. Kul att se vad som hänt med skådespelarna från den förvisso bra, men kanske något överreklamerade serien. Matt Leblanc var riktigt fet, och vad har hänt med Matthew Perry? ...eller det vet vi väl, men han såg riktigt risig ut. De andra såg dock fräscha ut :-). Rätt bra film ändå, även om jag tyckte de kunde ha hoppat över de något fåniga inslagen med folk från runt i världen för vilka "Friends" haft en stor påverkan på deras liv. Det var kanske sant, men det gav ett fånitgt intryck.
 
Ja, ja fredag imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0