Limitless

Efter en trevlig dag med firande av att Peter blivit klar med skolan blev det en lugn hemmakväll, och som jag sagt förut, alternativen är inte så många.
 
För oss blev det film, och den här gången blev det "Limitless" med Bradley Cooper. Inget större fel på filmens idé med ett piller som gör att hjärnan fungerar övernaturligt bra och gör att de som tar pillret blir väldigt framgångsrika, förvisso med sidoeffekter. Även Bradley var bra, men manuset hade mycket mer att önska. Det blev väldigt många snabba klipp, onödig och fånig action, sex som är anpassat för 17-åringar osv... Det kändes lite som att kika på en musikvideo. På sätt och vis kan nog filmens foto anses lite fräck, och det var det säkert 2011, men nu kändes det väldigt jobbigt att titta på, överdrivet och passé.
 
Men å andra sidan, trots att det stundtals var lite skämskudde att titta på gav "Limitless" ändå en del underhållning. Den stora frågan kvarstår dock, varför gjorde de inte något bättre av det hela, idén har ju potential? En stark tvåa på en femgradig skala kan jag trots allt ge "Limitless".
 
...och sist men inte minst, sluta med myten om att hjärnan bara utnyttjas till 10-20 %.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0