Sphenoid sinus

Nu gissar jag friskt efter lite googling, men jag har haft lite tryck bakom näsan, det är ett inte helt ovanligt teckan på att jag kan ha någon infektion i kroppen. Jag känner mig även lite däven, men så mycket till andra sjukdomssymtom har jag inte. Det jag känner av skulle eventuellt kunna vara bihålan "sphenoid sinus". Jag kände samma sak i våras och hade då feber under en dag. Jag tror dock inte jag har haft, eller har, någon feber nu.
 
Det här har ialf gjort att våra planer för helgen blev inställda. Istället har det blivit en del TV i brist på annat.
 
Jag såg filmen "Taken" igår. Något av en modern klassiker med Liam Neeson. Oväntat smutsig plot med människohandel som var vriden på ett sätt som sannolikt kan ha fått en och annan att ha fått fel uppfattning av verkligheten. På många sätt en rätt dålig film, men underhållningen är ju på topp. Det är inte en död sekund för att citera Varan-TV. Vad kan jag säga, en kanske ibland mer underhållande, men "sämre" kopia av Bond och Bourne?
 
Vi såg även en otroligt "rörig" film i "Locked Down". Det är en komedi, drama, heist-film i ett. Det är svårt att förstå vad mansuförfattaren vill med filmen. Stundtals väldigt bra skådespeleri. Känslan är dock att tanken har varit att snabbt göra en film med pandemin i bakgrunden och att bra skådisar har känt att de tagit roller i filmen i brist på bättre. Den något fåniga grejen om Edgar Allan Poe var dock ändå rätt kul, det måste jag medge.
 
Jag har även sett en hel del annat, men det får bli i framtida inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0