Gott och blandat

Det är så jävla tragiskt med alla dess självmordsdåd, nu senast i Kunduz. ISKP är ett jävla pack. ...och jag har även lite svårt att greppa syftet.
 
Det var det tråkiga, nu får det bli lite roligare... Ikväll blir det Sverige - Kosovo med Paul. Blir skoj!
 
Jag lyckades spela igenom "Inside" utan att fuska. Kul att spela pusselspel igen, men det tar ju tid från vettigare saker.
 
Vi såg filmen "Fira med Ferris" igår kväll. En hyllad komedi från 80-talet som inte riktigt levde upp till förväntningarna. En väldigt positiv och avslappnad film förvisso om att leva och faktiskt ta vara på livet. Däremot var den lite väl fånig för att vara riktigt bra.
 
Vi har även sett "Hemingway och kvinnorna". Hemingway är väl också en person som tog vara på livet så länge han levde, dessvärre brukar det då gå ut över andra. Det jag mest kommer komma ihåg från dokumentären var när han sa att "Den gamle och havet" handlade om en fiskare och en fisk som han fångade, inget annat. Jag vet inte om han ljuger, men ofta framstår det som smart när något har flera lager och är öppet för tolkning. Jag uppfattar det oftast som tvärtom. Ibland är det förvisso nödvändigt att skriva så, men oftast är väl flera lager och tolkning mest ett sätt att spela smart eller inte riktigt veta hur en ska få ihop något?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0