Lars Vilks

Ibland förefaller sanningen vara för märklig för att den ska kunna vara sann, men den är nog sann trots allt. Att Lars Vilks och två poliser lyckades krascha igenom ett mitträcke och fronta med en lastbil efter en däcksprängning låter så orimligt att det bara inte kan vara sant, men saken är ju att det kan vara sant. Det är död på en religiös nivå. Religiösa måste ju se det här som att gud ville ta hem sin bästa krigare?
 
Ja "sanningen" återstår nog att se, men det kommer finnas mängder av teorier om det här för alltid vad som än senare kommer fram. Antagligen kommer det inte komma fram så mycket mer än vad vi vet idag. Typ att sannolikt sprängdes ett däck, föraren som körde lite för fort tappade kontrollen och eftersom bilen var så tung drog den igenom mitträcket, och oturligt nog kom det en lastbil på andra sidan. En jävla otur helt enkelt, vilket sannolikt är precis så det gick till.
 
Jag kommer sakna Vilks. Det är väldigt få personer i världen som vågar gå i bräschen för något som verkligen är provocerande för vissa. Han är på så sätt en Jesus-figur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0