Lugnt och händelsefattigt

En dag som denna har jag längtat efter, en dag när jag inte har något planerat och bara tar det lugnt. Det var ett tag sedan sist. De här dagarna kan jag hänge mig åt träning och dokumentärer, vilket inte är så dumt.
 
Jag såg klart serien om "Satanistmorden i Fall River". Jag vet inte riktigt vad det var som var det satanistiska i de här morden, men ändå en rätt bra serie, där en person eventuellt blivit felaktigt dömd. Serien kommer dock inte fram till något avgörande, och det är många lösa trådar, men jag tyckte ändå det var en välgjord serie.
 
Jag såg även dokumentären om "Vikingarnas slavhandel". Inte så mycket nytt där förutom någon form av trälkoloni i Birka, men det verkade främst vara en hypotes.
 
Det blev även att se "En hackad demokrati". Om hur politiker försöker påverka människor genom internet. Kändes som en något trött dokumentär. Jag tror många hamnar fel i sina hypoteser om varför det blivit så polariserat, om det nu verkligen har det, vilket jag också är tveksam till.
 
Igår såg vi även ett avsnitt av en serie om heliga platser. Bland annat visade de hur arbetare vid Angkor Vat klättrade upp utan skyddsutrustning för att rensa ogräs på tornen. Helt galet.
 
Det blir förhoppningsvis ungefär lika lugnt imorgon, men då är det Utd - Liverpool att se fram emot och vara nervös under.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0