Då var det lördag

En bra vecka på jobbet! En stökig börs. Valle har fått ett välbetalt, förvisso kort, arbetsuppdrag. Solen skiner. Det är väl dumt att klaga :-).
 
Centerpartiet ändrade sig, och tycker nu att manlig könsstympning är ok igen. Det är väl få partier som är emot det, men att manlig könstympning på vidskeplig grund är ok är mycket märkligt. Speciellt i förhållande till allt annat snack om barns rättigheter osv. Det är även svårt att förstå att de vidskepliga tycker att deras skapare har misslyckats just på den här punkten.
 
Personligen kan jag vara lite sur över mitt religiösa namn och dop, men hade jag blivit tatuerad eller könsstympad på vidskeplig grund hade det varit sju resor värre.
 
Samma parti var även fortsatt för friskolor. Reflexmässigt är jag emot friskolor, men jag kan egenltigen för lite gällande hur hela systemet ser ut för att kunna göra en bedömning.
 
...och varför denna besatthet av Centerpartiet? Det beror på att de är så märkliga, och att de trots det har många väljare. Svårigheten med att förstå hur folk tänker gör det intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0