En ny vecka...

Lite mer att göra på jobbet för mig än vanligt idag. På sätt och vis kul! Sedan middag hos Amir, inte bara på sätt och vis kul :-).
 
En lugn och härlig helg var det. Skulle gärna ha ett par till dagar av det slaget. Vi laddade hem "pusselspelet" "Inside" och spelade lite tillsammans. Riktigt skoj! Det blev även lite bak, inte så dumt det heller.
 
Det blev även några dokumentärer.
 
Psykopaten: En får följa en norsk psykopats liv. Han lurar diverse kvinnor till att ta lån så att han själv kan leva rätt bra. Det här med att en person alltid sätter sig själv främst slutar aldrig vara intressant. I övrigt kanske ingen strålande dokumentär. Det var kanske mer intressant att försöka förstå när en person är så korkad att denne behöver hjälp, och hur en ska förstå det själv.
 
Influencern som fejkade cancer: Det är sällan jag blir mer lack än när någon fejkar för att få uppmärskamhet. Här ställer det sig på sin spets. En kvinnlig psykopat.
 
Görings stulna konstsamling: Göring och nazisterna snodde massa konst. Det finns tydligen listor på det. Även om någon lista eventuellt var ny, så var det knappast en dokumentär som fick en att höja på ögonbrynen.
 
Ja det var det :-).
 
Eller nej, riktigt usel börsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0