Ny vecka, nya utmaningar

Nae, jag vet inte om jag har några större utmaningar under veckan.
 
Helgen var lugn. Städ, tvätt, handling osv, allt en inte hinner med under veckan. Träning också, och så har helgen gått.
 
Vad hann jag med? Jag såg "The Bourne Ultimatum". Klart bäst i serien hittills. Jag tänker att jag återkommer med en för de flesta ointressant personlig anekdot gällande serien när jag sett alla filmer.
 
Det är snart 20 år sedan den 11 september 2001, och därmed är det mycket dokumentärer på ämnet, och dess ändlösa efterspel. Vi såg "USA och arvet efter 11 september" igår. Det är alltid svårt att veta exakt vad som leder till vad, men det är svårt att säga att krigen i Irak och Afghanistan gjort världen till en bättre plats just nu. Dokumentären menade att den 11 september 2001 ledde fram till stormningen av Kapitolium. Ja, kanske, kanske inte...
 
Jag såg även "De som kände till förintelsen", som främst handlar om huruvida de allierade skulle ha bombat Auschwitz eller inte. Dilemmat att döda några för att rädda flera är inte lätt.
 
Ja det var väl ungefär det...
 
Ne just jag såg även filmen "Kvinnan i rummet". Typ en dansk Beck eller Wallander, fast något bättre. Rätt bra, men kändes lite som en svensk film från början av 2000-talet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0