Inget Toto den här gången heller

Sommaren 2013 var Toto i Örebro och jag var sugen på att gå dit, men jag upplevde då priset som för dyrt plus att jag skulle gå upp tidigt dagen efter. Ikväll hade jag tänkt att gå och se Toto på Gröna Lund. Delvis för att jag skulle komma in utan att betala genom Grönan Live, men även för att jag nu var rätt sugen på att se bandet. Jag satt till och med och diggade till en massa av deras låtar igår som uppvärmning :-). När jag tidigare ikväll kom fram till Gröna Lund var det fullt, så jag kunde inte komma in.
 
Att det skulle bli mycket folk hade jag räknat med, och jag försökte att inte vara där allt för sent, nu blev det dock bara någon halvtimme innan, så jag var rätt sen, men eftersom jag kommit in utan problem på alla andra konserter under sommaren trodde jag nog att det skulle gå även nu. Jag kikade även på Gröna Lunds hemsida om de hade skrivit något om att det kunde bli mycket folk osv, vilket de har gjort tidigare, men det stod inget sådant. Summa summarum, jag trodde alltså att jag skulle komma in, även om jag nu inte blev superförvånad.
 
Tråkigt ialf, jag var som sagt riktigt sugen på att se bandet, och det är även rätt segt att åka tunnelbana och spårvagn i typ 90 minuter fram och tillbaka för ingenting.
 
Vi får se, det kanske blir tredje gången gillt någon gång. Saxon på fredag lär jag väl kunna se ialf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0