Primal Fear

Det regnar, vilket är ok, men det är ändå över 20 grader ute. Om jag minns det rätt, så var det typ 18 grader förr vid den här årstiden och med det här vädret. Jag har lite svårt att se att det här ska gå bra.
 
Två förbipasserande, eller vad en ska kalla det, har skjutits de senaste dagarna. Det intressanta är att det inte känns någonting. Det är standard, normalt. Klart fok går beväpnade.
 
Bad i Huvudsta igår igen. Något måste vi göra för att kyla ner oss. Det var dock något utsläpp av diesel eller något i vattnet. Luktade så där, men vi badade ändå. 
 
Sedan jag föddes har Sveriges befolkning ökat med två miljoner personer drygt. Det mesta bör bero på invandring. Det är förvisso sak samma, men är det inte miljömässigt katastrof att öka en befolkning i ett I-land med 20-25 % när det är vi i I-länderna som anses vara de värsta miljöförstörarna?
 
Men, men filmen Primal Fear skulle det handla lite om. Vi såg den igår. Stundtals patetisk, men den fick sig ett rejält uppsving när det visade sig att mördaren fejkat en personlighetsklyvning. Jag är så trött på personlighetsklyvningar i film osv, så jag var rätt trött på filmen, tills det visade sig att det var fejk. Kul med Edward Nortons genombrottsroll också. Nu har jag avslöjat allt med filmen, men jag antar att alla ni andra redan har sett den.
 
Semester en vecka nu också. Det lär bli lugnt och skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0