Julen över för den här gången

Nu är jag tillbaka i Sumpan. Tåget var något sent, men överkomligt. Någon har lyckats tvätta nu trots att jag har bokat. Det är svårt att veta om det är någon som inte förstår eller bara är dum i huvudet. Sannolikt det förra. Det är dock svårt att gå och fråga här i huset, för jag vet inte var alla bor. Nu har jag dock börjat tvätta själv efter att jag lagt den rena tvätt som förut tvättades på min tid i en korg. Märkligt, men men.
 
Fler har nu blivit sjuka i familjen. Erik är nu risig och Johanna har ont i halsen. Jag tänker dock att jag kommer att klara mig eftersom jag var risig för ungefär en månad sedan.
 
Annandagen innebar inte så mycket. Vi var en sväng till Gunilla, men det blev bara jag och päronen eftersom alla andra var sjuka. Hursomhelst trevligt och god mat.
 
Jag har även börjat se Harry Potter-filmerna igen, och på juldagen såg jag åter "Harry Potter och de vises sten", och den var lika bra som sist, eller kanske till och med bättre när jag hade bättre ordning på alla karaktärer redan från början. Det blir nog att jag ser uppföljaren ikväll.
 
Annars blev det en del Supernatural under julhelgen. Även en Liverpool-seger mot Aston Villa hanns med, och nyss såg jag att Liverpool köpt Gakpo, intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0