Spa

Middagen igår var utmärkt. Restaurangen vid namn Al Vecchio Casale ligger något utanför Rom, vilket gör att det inte kommer några turister dit. Menyerna bara på italienska osv. Det är inte så det nödvändigtvis måste vara, men det känns genuint. Menyn bestod främst av kött av olika slag och jag beställde kyckling. Riktigt gott var det.
 
Det mest intressanta, och väldigt osvenska, med restaurangbesöket var att det var så knepigt att ta sig dit. Restaurangen ligger bredvid en motorväg utan riktig infart. En får helt enkelt göra en 90 graders sväng från motorvägen för att kunna komma till restaurangen. ...och ja det är en sådan motorväg med avfarter osv utan korsningar. Mycket märkligt, men spännande :-).
 
Idag har vi haft det utmärkt. Vi hade bokat massage och bad på spat A.Roma. Riktigt gött med helkroppsamassage, bastu, bad osv. Jag tror inte jag varit på något spa förut privat, utan bara med jobbet. Förvisso var jag på någon badanläggning i Budapest för några år sedan, men det var inte riktigt på det här sättet. Det var lugnt med folk också, så det var ingen trängsel i poolerna och i de olika basturna. Är inte superpigg nu, men det hör ju till efter bad :-).
 
Förutom en Liverpool-match ikväll lär det inte bli så mycket mer idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0