Harry Potter och den flammande bägaren

Det ser ut som att solen skiner, då får det nog bli att gå ut och försöka springa lite. Jag är fortfarande lite slemmig i halsen efter covid, men tror inte det ska göra att det är dumt att springa.
 
Vi gick och lade oss tidigt igår, vilket ledde till att jag vaknade tidigt idag. Eftersom jag fick 1500 kr i julklapp av Migrationsverket som jag kunde använda till olika presentkort införskaffade jag mig en mängd nya böcker, bland annat resterande böcker ur Harry Potter-serien. Imorse läste jag klart den fjärde boken i serien, "Harry Potter och den flammande bägaren".
 
Det överraskade mig något när jag började läsa boken att texten var mindre och sidorna flera. Ganska stor skillnad mot de föregående böckerna. Eventuellt även lite spretigare innehåll än de föregående böckerna, men ändå bra, faktiskt riktigt bra. Jag ville inte sluta läsa. Jag tror även jag nämnt det förut, men att läsa böckerna efter att ha lyssnat på dem för länge sedan, och sedan sett filmerna, är bra för att förstå allt lite bättre. Det är ju inget nytt i sig, men sammanhanget blir bättre i bokform än i film. ...och visst blir innehållet i Harry Potter-böckerna vuxnare med tiden?
 
Jaja, nu får jag se om jag orkar mig ut :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0