Zodiakmördaren – Jakten på min pappa

En lugn dag, en del jobb med LekOutlet.se. Det är lite som när jag grejade med MP3:or som ung, monotont och typ terapeutiskt.
 
Jag kom ut och sprang till slut. Det var rätt bra skottat så det gick bra att springa, och kändes helt ok också.
 
Eftersom jag mest ägnar mig åt meningslösa tidsfördriv nu kikade jag igenom "Avengers: Age of Ultron". Sist såg jag den på bio i New York, men det var 2015, och det känns inte länge sedan, men det är ju tråkigt nog länge sedan. Då tyckte jag att det var en underhållande film med bristande minnesvärde. Det märktes nu att jag gjorde en rimlig analys. Jag mindes en hel del av filmen, men inga minnesvärda detaljer. Det händer mycket, det är rörigt, men det är inte mycket som finns anledning att komma ihåg av filmen. Lite roligare att se den nu när jag hade allt som hänt innan i serien färskt i minnet ialf.
 
Nu har jag nog sett igenom alla filmerna i marvelserien som jag till stor del hade sett innan. Blir lite mer spännande framigenom förhoppningsvis :-).
 
Gott med Liverpool-seger och City-förlust. Kan förhoppningsvis bli lite kamp om titeln.
 
Ja just, titeln. Jag och Valle kikade klart dokumentären "Zodiakmördaren – Jakten på min pappa" idag. Jag trodde att den skulle handla om den lösning som presenterades förra året, men där hade jag fel. Serien handlar om en snubbe som framstår som någon form av psykopat och som tror att hans pappa var zodiak-mördaren. Han övertolkar bevis och verkar vara en allmänt jobbig person. Serien är dock rätt dålig och otroligt långsam, men den är ändå intressant ur synvinkeln att människor ljuger, eller har en tendens att tolka saker väldigt snett, och att de sedan efter att de investerat så mycket har svårt att vilja se "sanningen".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0