Båttur

Sista semesterdagen för den andra semesterperioden idag. Sedan är det jobb i fyra veckor innan det är en veckas semester igen. Lite trist, men det är så det är :-).
 
Igår och idag har vi haft besök av Josefine och hennes dotter. Det har varit trevligt och med anledning av det bokade Valle igår en båttur runt Djurgården som var trevligare och mer informativ än vad jag hade förväntat mig.
Turister i den "egna" staden :-).
 
Det blev efter båtturen pizza på det utmärkta Eataly.
 
Annars då? Jag såg den spanska skräckfilmen "Veronica" häromdagen. Det känns lite mer verklighetstroget när det är europeiskt, och filmen var intressant eftersom det var med en massa barn i filmen, men annars var nog filmen något sämre än vad jag hade förväntat mig.
 
Jag har även sett dokumentären "Flykten från Myanmar" om människor i ett flyktingläger i Bangladesh. Dokumentären gav ett väldigt regisserat intryck och var därmed inte så intressant utöver fotot från lägret.
 
I övrigt är jag trött. Jag blev väckt av en mygga vid 3 inatt. Myggan terroriserade mig sedan ett par timmar innan jag lyckades lokalisera den och slå ihjäl den. Efter det kunde jag sova igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0