Film och TV

Nu är det tisdag igen, veckans sämsta dag. Måndagen är överkomlig för att det precis varit helg, och efter tisdag börjar helgen närma sig igen, men tisdagen är främst ett mörker :-).
 
Sitter och lyssnar på bandet Spector just nu. Blir sugen på att åka och se dem i London i september, men det kommer inte hända.
 
Det var inte det här jag tänkte skriva om. I fredags såg vi första delen av filmen "It", eller "Det" som ialf boken är mer känd som i Sverige. Boken har jag dock inte läst, men den har ständigt varit med under livet. När jag pluggade såg jag den äldre filmatiseringen av boken. Jag antar att jag skrev något om den här, men det är svårt att söka efter något som heter "It" eller "Det" :-). Den här första delen, av två totalt, var riktigt bra. Många barn som gjorde bra rollprestationer och snyggt foto. Kanske lite väl många "jumpscares", men på det stora hela en överraskande bra film. Nu är jag väldigt sugen på att se uppföljaren, men den är väldigt lång och svårt att hitta tid.
 
Jag har även sett flera dokumentärer om slotten här i Sthlm; Haga, Drottningholm och Stockholms slott. Trevliga dokumentärer, och som jag sagt tusen gånger tidigare nu, så mycket mer intressanta när jag nu varit och besökt dem alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0