Pet Shop Boys levererade!!!

Igår fick vi, eller jag, beror på hur en ser det, äntligen se Pet Shop Boys och deras greatest hits-turné. Jag minns inte om konserten var tänkt att ses förra året eller för två år sedan, men den hade skjutits upp ett bra tag som mycket annat.
 
Det blev ingen middag, men en korv, en öl och lite popcorn blev det ialf som uppladdning inför konserten i Globen, eller Avicii Arena som den kallas nu. Det där namnet gjorde att jag länge trodde att det var Tele2 Arena vi skulle till, men det var Globen.
 
Vi hade hyggliga sittplatser vid sidan av scenen. Det fanns för övrigt endast sittplatser till den här konserten, vilket jag tycker är konstigt med tanke på musiken. Efter att nu ha sett konserten tycker jag det är ännu konstigare, för vilken dansupplevse det här var.
 
Jag var lite rädd för att Neil Tennants sång skulle vara usel, vilket den inte var. Den var inte perfekt, men långt bättre än jag hade förväntat mig. Utöver det var ljudet och själva framträdandet helt perfekt. Det var stundtals väldigt enkelt med endast Neil Tennant och Chris Lowe på scen för att sedan bli ett helt band med flera trummande personer. Ja hela framförandet var fantastiskt. Jag hade förvisso önskat att jag hade varit några fler öl in och stått och dansat framför scenen, men det gick ju som sagt inte, men annars har jag inte mycket att klaga på. Att se Pet Shop Boys framföra "Always on My Mind" och "It's a Sin" så jävla bra live var magiskt.
 
Jag har nog haft en och annan bättre konsertupplevelse men den här kvalar lätt in på topp tio listan.
Den sparsmakade starten.
Med fler på scen.
 
I övrigt var det inget förband, vilket inte gjorde något, men som förvånade mig.
 
Tack för upplevelsen Pet Shop Boys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0