Ett år i Sumpan

Valle säger att vi nu har bott ett år i Sundbyberg. Det låter rimligt och passar in när jag kikar vad jag skrev förra året här i bloggen. Vi ska tydligen fira med glass :-).
 
Tiden rullar alltså på. Jag trivs bättre än jag trodde att jag skulle göra här, även om det är ungefär som jag trodde att det skulle bli. Det är kul att få lite bättre allmän koll på Sthlm. Sverige är ju väldigt centrerat till Sthlm och det är kul att på riktigt förstå var allt händer och sker. Det är även på många sätt som att förflytta sig tillbaka 10-20 år i tiden, som jag skrivit förut.
 
Liverpool slarvade nog bort en eventuell ligatitel igår. Tottenham gjorde det bra, men hade vi bytt in Origi stället för en meningslös Jota hade det nog kunnat bli annorlunda. Eftersom vi spelar så mycket med inlägg behöver vi ibland en stor centertank som kan vinna lite nickdueller. Det hade behövts igår, och då hade nog resultatet kunnat bli annorlunda. Det är inte över, men det ska mycket till att vinna ligan.
 
Städ och träning har jag ägnat dagen åt. Ledig är jag imorgon också, inte dumt.
 
Något helt annat... Jag såg för en tid sedan den senaste säsongen av "Svenska fall". Ett par mord stack verkligen ut, det ena var ett mord i Umeå där en person helt slumpmässigt sköts ihjäl på stationen, och det andra en australiensare som slumpmässigt höggs ihjäl i Göteborg. Jag hade hört talas om båda fallen tidigare, men det är otäckt gällande vilken jävla otur vissa har. Verkligen fel plats vid fel tillfälle, om en nu kan säga så. Det är aldrig offrets fel, men det hade liksom inte hjälpt vad de än hade gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0