Födelsedag och The Wombats

Det har varit intensva två dagar.
 
I förrgår fyllde Valle år och det firade vi genom en cykel och middag på utmärkta Pat's Place. Vi hade varit där en gång tidigare, och det var lika bra den här gången, så det är en restaurang jag kan rekommendera.
Ett glatt födelsedagsbarn på favorit-restaurang :-).
 
Igår var det istället jag och Linus som drog iväg och såg The Wombats i Slaktkyrkan vid Globen. En konsertlokal som jag inte hade besökt förut, men som var rätt bra, förutom en något seg garderob.
 
The Wombats är ett band som jag lyssnat på till och från under många år, och den 21 maj 2009 skrev jag som nedan om dem.
 
"The Wombats, dansrock så det förslår :-). Vill man dansa till rock är detta musiken och är lite som Kaiser Chiefs. Det kan jag varmt rekommendera. Att de är från Liverpool gör ju inte heller saken sämre :-)."
 
Den recensionen står jag fast vid, men jag minns inte hur jag hörde dem första gången. Det kanske var genom Linus eller Nisse eventuellt. Sak samma, kul att äntligen få se dem live.
 
De är endast tre stycken i bandet och de spelar olika instrument vid olika tillfällen, vilket är lite udda. Konserten i sig var bra utan att vara helt fantastisk. "Techno Fan" och "Let's Dance to Joy Division" var så klart några av favoriterna, men även många nyare låtar med bandet är riktigt bra.
 
En rätt stor del av publiken var överraskande ung, men antar att det beror på "Greek Tragedy" som blivit Tiktok-viral :-). Jag hade dock förväntat mig att de flesta skulle vara i min ålder.
Ett The Wombats som förutom att de levererade en bra konsert gjorde "haröron" tecken när de sa att de skulle spela sista låten. Kanske fånigt, men det är ändå sådant jag uppskattar :-). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0