Suede

Idag är jag lite trött, för igår var det konsert med Suede på Annexet. När jag sedan skulle åka hem gick det ingen tvärbana, så det blev en omväg med lite längre restid osv. Så mindre sömn än normalt och två öl gör sitt till.
 
Gårdagen var på det stora hela utmärkt. Lunch med Amir innan jag efter jobbet mötte upp Nisse för att se konserten. Även lite middag med Nisse innan konserten på den rätt tråkiga Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen, men sällskapet vägde ju upp :-).
 
Suede och Brett Anderson gjorde det bra. Brett var charmig och studsade runt på scenen som en ungdom. Konserten innebar att Suede spelade hela albumet "Coming Up" innan de efteråt körde lite andra låtar. "Coming Up" antar jag är deras mest kända album och innehåller de flesta av de låtar med bandet som jag känner till och gillar. Det är ett rätt kul koncept att göra så. De låtar som spelades efter albumet körts igenom var av blandad kompott. Nisse menade att det var en del B-sidor osv, så jag kände inte igen majoriteten av de låtarna, men "Animal Nitrate" spelades, och den känner jag ju igen :-).
 
Det var lätt att se bra och publiken var som förväntat i vår ålder och uppåt. Det kändes som att det var en väldigt trevlig stämning i lokalen.
Suede under öppningslåten "Trash". "Trash" var också den låt som gjorde att jag upptäckte Suede en gång i tiden. Som jag minns det fanns låten med på en Most Wanted Music-skiva som jag spelade rätt mycket i de unga tonåren :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0