Usch för att genomlida sådant skräp

Valborg var som alltid numera lugn. Vi gick och käkade med en kompis på ett libanesiskt ställe på söder - Elie's - som visade sig vara en utmärkt restaurang. Någon brasa blev det dock inte.
 
Nyss såg jag klart filmen "Eternals" och det betyder att jag äntligen är framme vid "Spider-Man: No Way Home" som var den film som gjorde att jag började kika igenom alla marvelfilmerna och tidigare Spider-Man-filmer. Det var i januari i år, så det har tagit sin tid.
 
Även om jag kanske inte varit överförtjust i alla marvelfilmer så är "Eternals" i särklass sämst. Satan vilket haveri. Skådisarna verkar inte speciellt intresserade, det är svårt att fatta vilka de här eternals är och friheterna som tagits med grundmaterialet gällande dem för att passa så många som möjligt på den här planeten är nästan lite äckligt. Problemet när det är så tydligt är att alla de grupper som inte blev representerade känner sig ännu mer utanför.
 
Något annat som stör mig är typ hur mycket pengar exempelvis Angelina Jolie fick för att göra en fullständigt meningslös roll? Sannolikt provocerande mycket. ...och att lägga ned så mycket pengar på något som är så jävla dåligt ger känslan av att det bör vara straffbart (vilket jag givetvis inte tycker, men ändå).
 
Ja det finns mycket att säga, och "Eternals" var över dålighetsgränsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0