Hemma

Nu har jag en eftermiddag hemma innan det är dags för jobb imorgon. Tanken var att träna en del nu, men något skit har fastnat i halsen, så det får bli vila.
 
Resan hem från Rom med Ryan Air gick bra. Det är rätt intressant att studera passagerarna, och jag blir nyfiken på att se passagerarlistan.
 
En natt blev det sedan i egen säng innan jag åkte iväg till Örebro för att se Kite på Konserthuset med Peter och Jonatan. Trevligt att träffa dem, och även att träffa på Robert och Grensman, varav den förra stod på scen när jag såg honom :-).
 
På tåget till Örebro var det minst en person som inte hade biljett. Det blev tjafs med tågvärden, men personen blev inte avkastad. Antar att det är någon policy, men där måste det till hårdare tag. Ring polisen och vänta in dem vid nästa station. Den här slapphäntheten måste bort!
 
Under konsertens första låt gick brandlarmet. Som det verkar med anledning av rökmaskinerna. Det tog dock en stund innan folk förstod vad som hände, och att det inte var en del av konserten. Lamporna tändes, ljudet blev annorlunda, men sångaren fortsatte sjunga en stund innan den andre i bandet uppmärksammade honom på att något var fel. Sedan kom brandlarmsrösten. Ingen tog det på direkt allvar, och personalen på Konserthuset verkade inte helt vana med brandlarm. Efter en stund var dock alla ute, och efter att brandmännen hade kommit och kikat av läget kunde vi gå in igen och konserten startas om.
 
Konserten var helt ok. Ljuset var snyggt, men sången och uppträdandet var väl inget utöver det vanliga. Det var ingen i duon som pratade något under konserten och musiken blir något enahanda. Det var värt pengarna, men jag kommer främst komma ihåg brandlarmet, och inte konserten skulle jag tro.
 
När jag skulle åka till Juliana med familj efteråt med Bolt tog chauffören upp fel person, så jag har betalat med inte fått åka... Jag ringde chauffören, och han bad om ursäkt, men han kom inte på tanken att köra mig ändå... Han menade att jag skulle kontakta Bolt, vilket jag har gjort, men än så länge inget svar.
 
Igår var det middag för att fira pappa. Det var hans födelsedagspresent. Det bjöds på ustökt mat och det var en mycket trevlig kväll. Lo bubblade som aldrig förr och Levi ville ha "allas" godis hem efteråt :). Smolk i bägaren var att Saga fick punktering på motorvägen, vilket måste ha varit otäckt, och inte kunde komma, men allt gick ändå bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0