Sköna söndag

Jag håller på och gör en back-up av bloggen i Word. Tänker att det kan vara bra om något skulle hända med servern här på blogg.se. Jag har tänkt på det här länge, och även gjort någon form av back-up förut, men vet inte ritktigt varför jag inte gjort just det här med Word förut!? Det kommer även göra det lättare att hitta gamla saker som jag skrivit om som jag nu har svårigheter att hitta med den sökfunktion som finns här på blogg.se.
 
Vi kikade på en lägenhet i Sumpan idag. Den var helt ok, stor, men utan balkong. Jag blev lite sugen, men inte begeistrad.
 
Igår kväll blev det en sväng till Savant Bar på Tégnergatan. Trevlig ställe, kändes hippt. 
 
Jag har sett klart "Conversations with a Killer: Jeffrey Dahmer Tapes". Utöver sina galna brott med kannibalism och sparande av kroppsdelar lite här och var Jeffrey intressant eftersom han inte verkade vilja förklara bort sina brott på något sätt. Det har jag skrivit om förut, men det är annorlunda i jämförelse med många andra av de ända seriemördarna.
 
Liverpool fick stryk av Arsenal idag. Även om domarna gjorde vad de kunde för att Liverpool inte skulle vinna var det tyvärr inte huvudorsaken till förlusten. Diaz blev skadad, och efter det var Arsenal något bättre. Det är det förvisso redan, men det här lär bli en tung säsong. Det ser inte bra ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0