Vad har jag på Bee Gees?

Den här bloggen blir mer och mer en tillbakablick på mitt liv, och det har alltid varit meningen, så ni få som läser, får leva med det :-).
 
Många döda i både Seoul och Mogadishu. Krig i Ukraina och ett Kina som blir mer och mer otäckt. Rimliga protester som slås ned hårt i Iran. Miljöproblemen på det, och så våra mer inhemska problem som inflation, mord och höga elpriser. Det är svårt att hitta riktiga ljusglimtar nu. Kanske vinner Lula i Brasilien, och gör att Bolsonaro försvinner, men är en tidigare fängslad Lula ett mycket bättre alternativ. Jag vet inte, men kanske är det något positivt!?
 
Jag har försökt analysera Liverpools säsong många gånger redan. Igår trodde jag på en tydlig seger mot Leeds, men det blev förlust med 1-2. Första gången Liverpool förlorar hemma i ligan med publik sedan 2017. Ungefär som mot Forest så borde Liverpool ha vunnit, men åter är den bedömningen med liten marginal. Det hade därför kunnat sett rätt bra ut i ligan om det blivit två segrar istället för två förluster, men nu blev det inte så. Problemet är dock att i båda de här matcherna har Liverpool haft något svårt att skapa klara målchanser och sedan släppt till klara målchanser. Det är så att säga inga helt oturliga förluster, vilket alltid händer. Det här är allvarligare.
 
Igår slarvade Gomez igen, och det brutalt, så Leeds fick ett mål. Liverpool kvitterade dock rätt snabbt, men fick sällan kontroll på matchen. Vad beror det på? Igår var laguppställningen ändå rätt bra. Nunez kommer göra en del mål, men hittills tycker jag att han ser klumpig ut och missar rätt många tydliga lägen. Jag har även svårt att se att han kommer skapa lägen på egen hand. Han har hittills verkligen inte kunnat ersätta Mané. Fabinho har tappat massor av någon anledning. Från att ha varit den spelare som jag såg som mest viktig är han nu helt under isen. Elliott är fortfarande lite för ung, och var rätt dålig igår, och eventuellt något för långsam för att kunna bli världsklass. Firmino är inte bra nog längre. Konklusionen är att det är för många spelare som inte riktigt håller för tillfället. Sedan är det mycket skador på det. Att Liverpools lagbygge är bräckligt såg vi redan för två år sedan. Liverpool har under några säsonger underinvesterat i lagbygget och det visar sig nu med anledning av skador och en, ialf just nu, underpresterande stjärna i form av Nunez.
 
Nu byter vi spår, det var det här om Bee Gees. Igår såg vi dokumentären "Bee Gees: How can you mend a broken heart". Bee Gees har väl för mig främst varit discomusik med falsettsång. Inte jätteintressant. Jag trodde nog även att de var amerikaner, och inte bleka britter. Dokumentären fick alltså den felktiga informationen ändrad i mitt huvud. Jag hade nog inte heller förstått hur stora Bee Gees var under discoeran. Trist att bara en av bröderna är i livet i dagsläget. Bra dokumentär, men trots det, och det jag nu lärt mig om bandet, kommer nog inte Bee Gees göra några större avtryck i mitt liv framöver heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0