Flam och Ganman

Igår var jag för första gången på Scalateatern och såg Aron Flam och Jens Ganman babbla på i ett par knappa timmar med anledning av sin show "Älskade Public Service". Flam är ju ett par aningar kritisk mot public service generellt och, vad jag antar, är Ganman inte lika kritisk, men mer trött på vad public service levererar.
 
Jens Ganman har länge hållit på med satir som jag uppskattat och Flam har väl mest varit gnällig, så främst var det på grund av Ganman jag köpte biljett till deras show som gick av stapeln igår.
 
Det var kul, och speciellt Ganman, han var fenomenal. Det var mycket kritik mot public service, men på ett väldigt underhållande sätt. De hann även med en del kritik mot det korrekta samhället vi lever i.
 
Inte den mest organiserade show jag sett, men på det stora hela väldigt bra. Tyvärr kände jag att jag inte hade tid att stanna kvar efteråt för att få ett ord eller två med dem, men jag vet inte om jag hade haft så mycket att säga ändå :-). Stor risk att de inte hade haft tid och vilja med mig heller :-).
Gubbarna Flam och Ganman i en härligt avslappnad show.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0