The Ark igen!

När det är billigt har jag nog svårt att få nog av The Ark. Med "grönan-kortet" har jag betalat typ 400 kr för att kunna se konserter på Gröna Lund under sommaren. Hittills har jag sett åtta konserter, och det lär väl bli en till nästa vecka innan det är slut på den här sommarens konserter. Väl investerade pengar måste jag säga. Att det håller på från maj till september gör också att konserterna som jag vill se oftast kommer med lite mellanrum, vilket gör att det bara blir roligt, och inte en känsla av att jag bör åka iväg för att jag kan och redan betalat för det. Det blev ett debacle med Toto, men där får jag skylla mig själv att jag var så sen, men i övrigt har det varit en fantastisk sommar med konserter på Gröna Lund.
 
Nåväl, The Ark var minst lika bra igår som de var när jag dem i juli på Skansen. Det var dock mysigare den här gången eftersom det hann bli mörkt osv. Det var även trängre i publiken, vilket förvisso inte alltid är positivt, men som ialf ger en känsla av bra drag. Det var även en trevlig publik. Låtlistan var nog identisk med spelningen i juli, kanske någon enstaka låts skillnad. Även själva showen och mellansnacken var ungefär samma, men vad spelar det för roll när det är en sådan bra show!?
 
I mitt inlägg om mitt liv och The Ark från i juli tror jag att jag glömde skriva att jag som låga 20 någonting såg upp till Ola Salo och var inne på att ha lite liknande frisyr som honom. Jag var dock för lat för att ta det på allvar, så det blev inte så, men jag vet att jag hade rätt långt hår och tänkte att kan Ola kan jag :-). Även som person har han haft viss betydelse för mig, den ska inte överskattas, men jag har alltid sett upp till hans, utifrån min uppfattning, stil gällande att vara positiv, glad och trevlig, men utan att nödvändigtvis "kräva" uppmärksamhet. Främst har jag nog dock uppskattat inslaget av att vara typ emo utan att vara depressiv och normbrytande utan att vara fånig. Det är möjligt att jag har helt fel i den här analysen, men det är så jag upplevt det och uppskattat det.
Ola Salo.
The Ark.
 
Jag tackar och bugar för The Ark även den här gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0