Tisdag

Jag var på gott humör när jag gick hem från jobbet. Vet inte om det var av någon speciell anledning, men kanske för att ett par smärre bekymmer på jobbet eventuellt löste sig. Nog om det.
 
Igår köpte jag biljett till Deep Purple. Vad ska jag dit och göra :-)? Varför skulle jag inte gå dit? Jefferson Starship är förband, det avgjorde det hela. Främst köpte jag dock biljett för att en arbetskollega ville gå.
 
Apropå musik upptäckte jag att trummisen från Commando M. Pigg har börjat jobba hos oss. Jag är lite fånigt imponerad, och det trots att jag tror att jag inte kände till bandet sedan tidigare. De har dock flera riktigt bra låtar.
 
Jag såg nyss klart dokumentärserien "KGB:s hemliga arkiv". Den har nog funnits ett tag på SVT Play, men jag trodde att det skulle vara en "torr" serie med inte så intressanta avslöjanden. Där hade jag som vanligt fel, och serien handlade främst om KGB:s historia från dess grundande tills nu. Serien var alltså snarare historien om KGB, och det var ju väldigt intressant.
 
Under helgen såg jag också "Raffinerade lögner" från Dolkument Utifrån. Det är en serie i två delar som handlar om hur olje- och gasbolagen försökt påverka allmänhetens uppfattning gällande hur illa utsläppen av växthusgaser är. Det är ju inte bra, men jag ramlade inte ur soffan av förvåning. Det är säkert mer avslöjande än vad jag förstår, men för mig var det mest en självklarhet. Alltså att det här vet alla redan.
 
I övrigt höjdes räntan rejält idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0