Ditt och datt

Imorgon är det jobb igen och dessvärre ingen längre ledighet i sikte. Inga större problem att gå tillbaka till jobbet, men jag trivs bättre med att vara ledig, ialf så länge jag har pengar att leva för under ledigheten. Jag känner att jag utvecklar mig själv mer när jag är ledig än när jag jobbar.
 
Idag börjar Premier League för Liverpools del, det ser jag fram emot, även om jag har svårt att sia något inför säsongen. Med någon mer mittback och ett par bra mittfältare kan det bli riktigt bra, men annars kan det nog bli ungefär som förra året.
 
Igår kväll såg jag "Sjukhusmorden" ur Beck-serien. Riktigt meningslös film. Filmen förefaller ha något moraliskt tema om att otrohet kan leda till riktigt dåliga saker. Det kan det ibland, men filmens sätt att visa det var inte speciellt trovärdigt. Ett par saker gällande filmen, blev det helt klart att dottern verkligen mördade pappan, och hur? Reagerar verkligen ingen om en obehörig går in genom ett ambulansintag? Kanske den sämsta filmen i serien. Får hoppas att det blir bättre.
 
Igår läste jag klart min första bok på min nya Kobo. Riktigt smidigt sätt att läsa böcker på. Boken var Maria Langs första "Mördaren ljuger inte ensam". En fullständigt orimlig bok, men ändå rätt spännande, och jag blir på något sätt imponerad av Langs sätt att skriva om sex, homosexualitet osv. Boken gavs ändå ut 1949, och alla ligger runt med alla. Jag blir nästan stolt över Sverige när jag läser boken, även om själva berättelsen som sagt är lite väl orimlig. Oavsett en bok som jag hade svårt att lägga ifrån mig.
 
Jag hade tidigare missat serien "Nordens okända krig" om krigen i Norden under Andra världskriget. Lite väl långa avsnitt och för mycket typ arkeologi, men helt klart en berättelse en inte hör så mycket om. Knappast något som mörkas, men det är en period en som svensk inte är allt för stolt över.
 
Nu såg jag precis en dokumentär om Penélope Cruz. Avslappnande att kika på, men gav inte mig så mycket.
 
Nu är det lite träning på schemat och sedan fotboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0