Var kom myggen ifrån?

Igår hade vi flera myggor inne i lägenheten. Vi har nästan alltid några fönster öppna, så det borde inte vara särskilt sensationellt, men grejen är att jag inte kan minnas att vi haft några myggor här inne förut. Igår var det däremot flera stycken. Jag vaknade till och med med flera myggbett trots att jag försökte rensa lägenheten på myggor innan vi lade oss. Idag är det inte heller några myggor hittills. Skumt.
 
Arbetsveckan är nästan slut, och imorgon ska jag iväg till Västerås och spela fotboll med jobbet. Det är verksmästerskap som jag deltagit i många gånger förut. Det verkar dessvärre bli rätt regnigt, men det blir nog kul ändå.
 
Inget speciellt har hänt under veckan, förutom ett träningspass med laget inför mästerskapen, men vi tränade även en gång förra veckan, så det var inte unikt :-).
 
I söndags efter att jag skrev ett inlägg såg jag även "Andra världskrigets stulna barn". Det är en dokumentär som främst handlar om hur tyskarna stal barn under kriget och lät dem bo i tyska områden istället för exempelvis i Polen där de hörde hemma från början, men även fransmännen passade på att få hem barn som fötts av tyska kvinnor i Tyskland med franska soldatpappor efter krigets slut. En mer okänd sida av Andra världskriget för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0