Skugge

Jag har den senaste veckan lyssnat på två poddar där Linda Skugge intervjuats. Jag vet inte mycket om hennes förflutna, men mina fördomar sade att hon skulle vara en rabiat manshatare. Så har det kanske varit, vad vet jag... Hursomhelst var jag inte speciellt sugen på att lyssna på intervjuerna, men jag blev positivt överraskad. Hon var både eftertänksam och rolig. Inte alls översittande som jag trodde. Att kvinnor ska skaffa sig ekonomiskt oberoende är ju även svårt att inte hålla med om. Tyvärr är väl det inte målet i många kulturer, och där får jag problem...
 
Nu blir det en pivot. Idag har jag lagt någon dryg timme på att läsa ut Agatha Christies "Spegeln sprack från kant till kant". Lite väl många sammanträffanden, men ändå en rätt intressant anledning till mordserien. Den verkar stulen från ett verkligt fall, men ändå rätt bra. Inte den bästa boken av Christie jag läst, men absolut läsvärd. Slutade lite tvärt också. Lösningen kommer snabbt och är kort.
 
Nu har jag även börjat sälja av värdepapper för att finansiera lägenheten, det närmar sig, och börsen har verkligen gått år rätt håll sedan vi köpte lägenheten :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0