Träningsvärk

Efter gårdagens morgonpass på gymmet har jag mycket träningsvärk. Det var första gången jag gymmade innan jobbet. Det var inte så dumt. Tänkte att jag skulle vara hungrig osv, eftersom jag tränade innan frukost, men det gick bra. Skönt att ha det gjort sedan på eftermiddagen. Däremot lite krångligt att klämma ned alla jobbkläder i ryggsäcken, men men, det är väl ett mindre problem.
 
Gårdagskvällens romantiska komedi blev "Bridget Jones dagbok" från 2001. Den hade jag sett förut, men det var nog runt 2001, så det var länge sedan. Jag minns dock inte i vilket sammanhang jag såg den då, men säkert med några kompisar. Hursomhelst, minnet sade ialf att filmen var ok, men att jag inte var superimponerad. Det var väl samma nu. En bra romantisk komedi, men kanske inte överdrivet minnesvärd. Det jag reagerade främst på är att alla huvudkaraktärer är lite för snygga. Det känns som att tanken är att Bridget Jones ska framställas som lite mullig, men det är hon ju inte i filmen. Det blir lite konstigt.
 
Jag tror att jag har fel, men jag kan ha sett filmen med Sajje. Det är nog dock sannolikt så att jag blandar ihop det eftersom jag och Sajje vid ett par tillfällen hängde med några Hallsbergs-bekanta i Thailand och Malaysia som hade varit med som statister eller dylikt i uppföljaren.
 
I övrigt inte så mycket att rapportera förutom att det kommer lite folk då och då och kollar på vår nuvarande lägenhet, som vid 11.00 idag. Det vore ju perfekt om någon kunde flytta in redan i mitten av januari 2024, så blir det billigare för oss :-).
 
Just det, jag såg "Hotet mot handbollen" i veckan, om mutor och korruption i den rumänska handbollen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0