Fullt upp!

Det har varit bråda dagar, och jag tänkte teckna ned lite nu gällande tisdagen.
 
Jag börjar dock i andra änden, fantastisk dag på börsen idag. Det är sällan börsen är upp 4 % för en annan på en dag. Främst pengar som jag har förlorat sedan tidigare, men ändå :-). Nu lär det väl bli nedgång imorgon, men en får vara glad när det är blått :-).
 
I tisdags var jag och Christian iväg till Scalateatern och såg Bali och Lindgren med deras God Ton. Innan träffade vi på Hanif Azizi, Christian känner honom, och vi hann prata en liten stund med honom om helgens Hur kan vi? Live och Chang Frick. Azizi föreföll lika trevlig i verkligheten som i poddformat :-). Vi hann även hälsa på Mustafa Panshiri när han mötte upp Azizi. Det blev dock mest en nickning och en kort hälsning, vilket gjorde att han inte gav ett lika trevligt intryck som Azizi, men jag antar att jag hade agerat ungefär på samma sätt om jag hade varit Panshiri i den situationen. Trevligt ialf!
 
Själva showen, eller vad en ska kalla den, var kul och bra, om än inte överraskande på något sätt. Bali hade en bit om regeringens famösa invandringmyter och Lindgren, en faktiskt mer intressant bit, om det viktiga med flera synvinklar och att människor tenderar att fastna i åsikter främst för att de gynnar dem själva där och då.
 
Balis del hade jag rätt bra koll på, men samtidigt är det ändå rätt intressant att få komma tillbaka till hur journalistiken såg ut innan 2015 när det gällde invandring och integration. Då var jag ofta upprörd över alla lögner i media, det är jag inte alls på samma sätt längre. Lindgren hade en take på det där, vad är det nu som det finns någon form av konsensus kring, men som är helt tokigt?
 
Efter monologerna var det frågestund, vilket förefaller brukligt i sådana här sammanhang.
Så här såg det ut - Bali och Lindgren.
 
Efteråt var Christian lite sugen på att stanna kvar för en whisky och för att kanske försöka snacka lite med Bali och de andra, men jag kände att det var sent, och pallade inte. Det är väl sunt, men samtidigt är jag mer än lite ambivalent till mig själv där, varför inte bara leva ut lite mer?
 
Oavsett en väldigt trevlig tisdagskväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0