Lördag förmiddag

Aftesåret fortsätter att vara jävligt. Det känns lite jobbigt att gnälla över detta i jämförelse med vad andra lider av, men ändå, det finns där och stör.
 
Veckan har inte inneburit några större utsvävningar. Vi var och käkade på "Bra mat" här i Sumpan i tisdags, och det var lika bra mat den här gången som det brukar. Tonfisk för mig.
 
Vi såg den romantiska komedin "The Big Sick" igår. Den handlar om en amerikansk kvinna som träffar en pakistansk man i USA. Förutsägbar, men passande i nutiden, och kul med lite nya infallsvinklar i den annars rätt tradiga romcom-branchen, eller vad jag ska kalla det. Filmen har fått bra recensioner, och jag var lite skeptisk till en början, men den tog sig. Ray Romano är härlig att se. Värd att se!
 
Tidigare i veckan såg jag även ytterligare en Beckfilm - "Öga för öga". Det var den bästa hittills. Ett intressantarare fall med en seriemördare och lite oväntade förvecklingar. Inte heller några allt för fåniga sidospår. Gunvalds skämt om att han blev mobbad som barn för att han citat "Hade stor kuk" är ju lika fånigt som roligt. Tycker mig även minnas att typ Jesper eller någon återberättat det för mig någon gång. Det är en del dialog i de här filmerna som är hopplöst daterad, men det är även den som gör filmerna intressanta.
 
I övrigt såg jag "Putins väg mot kriget" i veckan. Det känns som jag blandar ihop alla dokumentärer jag sett om Putin på slutet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0